Welkom

Het mooie gastenverblijf (voor 2 personen) bevindt zich in een geheel vernieuwde woonst in een woonerf, in de wijk Nekkerspoel, een bijzonder rustige omgeving op 10 minuten wandelen van de Grote Markt en op een boogscheut van het natuurgebied het Mechels Broek. Rust en groen verzekerd!

Het gastenverblijf is voorzien van alle moderne comfort. De gasten beschikken over 1 afzonderlijke gezellige kamer op het gelijkvloers met een aparte ingang. Jouw privacy is volledig gewaarborgd. De erkenning met drie sterren door Toerisme Vlaanderen staat garant voor een optimale ervaring.

 

B & Bio

Mechelen wil als stad duurzaam zijn en daar stappen we graag in mee. We wekken onze elektriciteit op met zonnepanelen, we gebruiken regenwater voor het toilet en we serveren met veel liefde bio-producten voor het ontbijt. 

Gastheer en -vrouw Jurn en Linda zijn fervente wandelaars en fietsers. De omgeving is prachtig met de Dijlevallei als centrale groene as. Je kan ons dus ook vaak vinden in het Mechels Broek, in de stad of langs de jaagpaden van Dijle, Nete of Rupel. Daarom vinden we het vanzelfsprekend dat je bij ons ook jouw fietsen veilig kan stallen en je e-bike kan opladen.